Omdat iedereen het fijne WCoM-sfeertje wat begon te missen, probeerden we jullie op 1 mei toch eventjes uit jullie kot te lokken. Tussen 8 en 12u trokken we erop uit, om zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Een leuk bijkomstig doel was om ongezien te blijven voor andere teamgenoten! Dit zorgde hier en daar voor wat zenuwachtigheid, waardoor sluipwegen en ontsnappingsroutes zorgvuldig werden uitgekozen. Jullie namen massaal deel, waardoor we toch weer even konden proeven van het clubgevoel.

Even wat leuke statistieken:
68 atleten kwamen in actie! We legden samen 1978km af, er werd 115 uur gesport en we verbruikten hierbij 72260kcal. De meeste leden kozen voor een klassieke discipline (lopen, fietsen of een combinatie hiervan) maar eentje ging toch voor paardrijden. 4 dappere strijders hebben de volle 4 uur benut. De verdiende winnaar verbruikte maar liefst 3396kcal, wat het equivalent is van 12 hamburgers. Ontelbaar veel Cliffers hebben blijkbaar ook last van geheugenverlies en kenden de naam van hun gespotte teamgenoot niet meer. Laat het ons op corona steken! We beschikken ook over wat creatief talent: ons logo verscheen plots op Strava, en ook voor de postcode van Malle was dit bijna gelukt
?.

Enkele deelnemers wonnen een mooie en welverdiende prijs (plaats 1, 11, 21,…) maar iedereen heeft hier wel iets gewonnen: een grote glimlach op het gezicht bij het zien van al de mooie sportprestaties, of bij het spotten van een blauwe T-shirt in de verte.

Hartverwarmend om te zien met hoeveel enthousiasme jullie zich op deze uitdaging hebben gestort. Hopelijk tot snel!!

UPDATE: de uitslag kan je hier raadplegen..., en Katleen verraste ons ook met een leuke compilatie achteraf.


Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.