1 november 2020... Onze tweede run&bike 'Tripel van Malle' stond op het programma! Jammer genoeg strooide Corona roet in het eten. De Tripel zou niet doorgaan. Maar we zouden die Corona ons sportleven niet gaan laten bepalen: we organiseerden gewoon een corona-proof evenement. Graag hadden we ook onze sponsors van de vorige editie opnieuw betrokken en daarom beslisten we een sponsor-challenge te houden. Bij elke sponsor plaatsten we een QR-code. Bedoeling was om zoveel mogelijk sponsors al wandelend, lopend, fietsend,... te gaan bezoeken tussen 9u en 11u, dit natuurlijk alleen of met je gezin. De sponsors kregen een verschillend puntenaantal. Niemand wist waar het meeste te scoren viel, dus iedereen kon winnen! 
 
48 Cliffers trokken de straat op! Van Turnhout tot Hoogstraten, maar voornamelijk in Malle kleurden de straten her en der een beetje blauw! Het was leuk om elkaar nog eens te kunnen begroeten, weliswaar vanop een veilige afstand. 
 
Zelfs onze Quarantaine-Cliffers kregen aparte opdrachten zodat ook zij een worp naar de prijzen konden doen. Maar tevergeefs... zoals elk corona-evenement ging Tom Cappaert met de prijzen lopen... Maar ook Michelle Beliën, Wim Van Dyck, Nicky van de Sande en Nick Kennis (respectievelijk 11e, 21e, 31, en 41e) mochten delen in de winst. En tenslotte gokte Stijn Claes slechts 5 snoepjes naast de schiftingsvraag. 
 
Al was het natuurlijk veel leuker geweest na deze zware challenge samen de trappist in te vliegen, het was een leuke voormiddag met alleen maar blije gezichten (zoals je kan zien op de foto's)! En die trappist... die houden we wel voor een volgende keer! Beloofd! 
 
Keep it safe! En hopelijk tot snel!
 

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.