Het ontstaan van deze vereniging komt voort uit een jaarlijkse triatlonuitstap naar Hartley-Wintney, een verbroederingsgemeente van Malle in Groot-Brittannië. De organisatoren van de Lollepotters-triatlon werden in 2001, samen met wat enthousiastelingen, voor de eerste keer uitgenodigd om deel te nemen aan hun mini-triatlon. Dit groeide al snel uit naar een jaarlijks fijne uitstap welke gecombineerd werd met een sportief hoogtepunt. Na een aantal leuke edities en heel wat leuteren en fantaseren tijdens het reizen, ontstond in 2008 aan boord van de ferryboot met Dover in zicht en een Westmalse trappist in de hand bij deze groep sportievelingen de naam van een clubje, zijnde de ‘White Cliffs of Malle’.

Begin 2015 groeide echter bij een aantal leden en enkele andere sporters het idee om in eigen streek van deze club misschien iets meer te maken…  Zou het niet leuk zijn om mensen uit zowel Oost- als Westmalle en de wijdere omgeving op een sportieve wijze samen te brengen, om sporters te verenigen? Het zet misschien mensen aan om meer aan sport te doen?

Het idee dat je aangesloten bent bij een club waar je met andere leden je ervaringen en belevingen kan plannen en delen is zeker plezant. Op verscheidene sportevenementen talrijk aanwezig zijn om achteraf in clubverband na te kaarten… is nog plezanter!

Sinds 2016 zijn we als vereniging erkend door de gemeente Malle.

 

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met