Van september tot en met mei duiken we het zwembad in. We organiseren wekelijks 1 zwemtraining, dit telkens op woensdag van 21u tot 22u in zwembad Sportoase in Hoogstraten! We hebben 5 banen ter beschikking en werken samen met 2 zwemcoaches. In juni proberen we dan over te schakelen naar het openwaterzwemmen en spreken we af in de Lilse Bergen


Onze visie 
We bieden onze leden graag zwemtrainingen aan omdat het fijn is om samen te sporten, maar we zijn geen zwemschool waar je individuele zwemles kan volgen. Wat krijg je wel in de plaats? We werken samen met onze twee enthousiaste zwemcoaches die aan de hand van opbouwende oefeningen en kleine bijsturingen trachten om ieders zwemniveau te onderhouden en te verbeteren

De lessen/trainingen in een periode zullen opbouwend werken. Dit wil zeggen dat halverwege een periode instappen niet mogelijk is. Je kiest voor een volledige periode van 19 weken (of ineens voor een heel jaar) en tracht hierin zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Uiteraard kan er door omstandigheden wel eens een les gemist worden, maar we streven naar een werking waarbij de coach ook kan verder bouwen met een vaste groep binnen een periode. Tijdens de eerste les evalueren we, in samenspraak met de coach, de aanwezige leden en zullen we op basis daarvan niveaugroepen, baanindelingen en doelen bepalen. Uiteraard is hierbij steeds inspraak mogelijk van de aanwezige leden. Tracht dus zeker aanwezig te zijn tijdens de eerste les!

Ons aanbod 
Wij hebben gekozen om ons zwemseizoen 2022-2023 op te delen in 2 periodes van telkens 19 lessen. De lessen lopen door tijdens vakanties met uitzondering van 28 december (week tussen Kerst en nieuwjaar). 
- periode 1: van woensdag 07/09/2022 tot en met woensdag 18/01/2023: geen les op 28/12/2023
- periode 2: van woensdag 25/01/2023 tot en met woensdag 31/05/2023

De kostprijs voor 1 periode bedraagt 95 euro, de kostprijs voor een volledig jaar bedraagt 155 euro. In deze prijs zit de inkom van het zwembad, externe begeleiding tijdens het zwemmen en het ongeëvenaarde 'White Cliffs of Malle groepsgevoel' inbegrepen.

Praktische info 
De zwemtraining gaat wekelijks door op woensdagavond van 21u tot 22u. Samenkomen doen we om 20u45 in de inkomhal in Sportoase Stede Akkers te Hoogstraten. Wees tijdig aanwezig zodat we in groep kunnen binnengaan. Indien je toch later bent, moet je je WCoM lidkaart tonen aan de kassa. De club voorziet zelf plankjes, pullbuoys en paddles. Indien je korte zwemvliezen hebt mag je deze meebrengen naar het zwembad. 

Hoe inschrijven? 
Om in te schrijven moet je lid zijn van de White Cliffs of Malle. Maak je dus snel eerst hier lid. Onze leden worden tijdig op de hoogte gebracht van de inschrijvingsmogelijkheden via email en facebook. 

 

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met