Ook na de zomerperiode gaan de White Cliffs of Malle door met het organiseren van hun wekelijks zwemuur, dit telkens op woensdag van 21u tot 22u in zwembad SportOase te Hoogstraten! Een nieuwigheid voor het komende zwemseizoen is dat we baan 1 voorbehouden voor beginnende zwemmers (max. 8 personen). We richten hier een eigen 'start-to-crawl' cursus in. Onze coach Michel zal deze leden vooral techniek aanleren. De overige 3 banen zullen zoals voorheen een training afwerken onder leiding van coach Stefaan aan de hand van opbouwende schema's waar techniek en afstand gecombineerd worden. Kijk snel hieronder hoe je kan inschrijven.

 

Onze visie 
We bieden onze leden héél graag zwemtrainingen aan omdat het fijn is om samen te sporten, maar: we zijn geen zwemschool waar je individuele zwemles kan volgen. Wat krijg je wel in de plaats? We werken samen met onze twee enthousiaste zwemcoaches die aan de hand van een periode-opbouw en kleine bijsturingen tracht in 4 niveau's (banen) ieders niveau te onderhouden en/of te verbeteren. De eerste baan gaat voorbehouden zijn voor onze start-to-crawl deelnemers onder begeleiden van 1 coach, de andere coach neemt de overige 3 banen voor zijn rekening.

De lessen/trainingen in een periode zullen opbouwend werken. Dit wil zeggen dat halverwege een periode instappen niet mogelijk is. Je kiest voor een volledige periode van 18 weken en tracht hierin zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Uiteraard kan er door omstandigheden wel eens een les gemist worden, maar we streven naar een werking waarbij de coach ook kan verder bouwen met een vaste groep binnen een periode.

Per periode zal er telkens bij het begin van de 1e les het doel, het hoe en het waarom in de opbouw van de schema’s/oefenstof toegelicht worden door onze zwemcoach. Dit om iedereen duidelijk te maken waar er gedurende die komende 18 lessen naar gewerkt/getraind zal worden (bv. techniek, uithouding, deelname Lollepotters triatlon). Tijdens die 1e les evalueren we in samenspraak met de coach de aanwezige leden en zullen we op basis daarvan niveaugroepen, baanindelingen, doelen, etc. bepalen. Uiteraard is inspraak van de aanwezige leden hierin mogelijk. Tracht dus de 1e les van uw gekozen periode zeker aanwezig te zijn!


Ons aanbod 
Wij hebben gekozen om ons “zwemseizoen 2019-2020” op te delen in 2 periodes van telkens 18 lessen: 
- periode 1: van woensdag 11/09/19 tot en met woensdag 29/01/20 - geen les op 30/10/19 (herfstvakantie), 25/12/19 (kerstvakantie) en 01/01/20 (kerstvakantie) 
- periode 2: van woensdag 05/02/20 tot en met woensdag 24/06/20 - geen les op 26/02/20 (krokusvakantie), 08/04/20 (paasvakantie) en 15/04/20 (paasvakantie)

(Tijdens de schoolvakanties is er geen zwemtraining!)

De prijzen* en keuzemogelijkheden kan je onderin terugvinden. Hierin is de inkom van het zwembad, externe begeleiding tijdens het zwemmen en het ongeëvenaarde 'White Cliffs of Malle groepsgevoel' inbegrepen. Voor periode 1 dient u vóór 31 augustus 2019 ingeschreven te zijn en voor periode 2 vóór 31 januari 2020.


Praktische info 
Ons zwem-uur gaat wekelijks door op woensdagavond van 21u tot 22u. Samenkomen doen we om 20u45 in de inkomhal in Sportoase Stede Akkers te Hoogstraten. Wees tijdig aanwezig zodat we in groep kunnen binnengaan. Indien je toch later bent, dien je je WCoM lidkaart te tonen aan de kassa.

  

Hoe inschrijven? 

Als je wenst deel te nemen aan onze zwemactiviteiten**, kan dat door het inschrijvingsformulier in te vullen. We contacteren je nadien zo snel mogelijk om je inschrijving af te ronden.

Nog geen lid? Maak je dan snel eerst hier lid, met de log-in gegevens die je daarna ontvangt kan ook jij je inschrijven voor de volgende periodes!

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Oude Holstraat 9, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201
 

Erkende sportvereniging