Vanaf woensdag 5 juli 2017 wordt er wekelijks op woensdagavond en zondagvoormiddag een rit gefietst tot het einde van de zomer.

Praktische info
We spreken af aan de showroom van Krijnen Keukens in Oostmalle: op zondag om 8u55 en op woensdag om 18u55. Klokslag 9u00 respectievelijk 19u00 wordt er gezamenlijk vertrokken voor een wegrit van een kleine 60 km.
We kiezen voor een vaste route die wekelijks terugkomt (verschillende route op woensdag en zondag). We vertrekken samen en rijden het eerste uur samen in groep, dit op het tempo van de trageren van de groep! 

Na 1 uur is er een vrij stuk waarin de mogelijkheid bestaat om op eigen tempo te rijden. Indien er versneld wordt zullen er misschien spontaan kleine subgroepjes ontstaan tot aan een verzamelpunt: daar is een absolute wachtplaats voorzien (of snellere fietsers keren daar even terug en rijden de groep alvast terug tegemoet...). Vanaf daar is het de bedoeling dat we met alle Cliffers samen terug richting Oostmalle fietsen, om daar als groep/volledige ploeg samen terug binnen te rijden. Je kan het parcours ook downloaden:

We hechten als vereniging héél véél belang aan het gegeven samen uit, samen thuis!!!
Na aankomst kan er eventueel nog nagekaart worden op het terras van den Déjà-Vu...

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Oude Holstraat 9, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201
 

Erkende sportvereniging