We nemen als club deel aan 6 vaste clubactiviteiten. Op deze activiteiten in de regio willen we als vereniging zeer zichtbaar aanwezig zijn om zo onze sponsors in de kijker te zetten. Onze leden kunnen daar - door in kledij van de club deel te nemen of te supporteren - punten verdienen waarmee jaarlijks alle sponsorgeld als korting op het aankopen van nieuwe clubkledij voor onze leden wordt toegekend. De 6 clubactiviteiten zijn een mix van loopevenementen, recreatieve triatlons, een fietswedstrijd en een sportieve teambuildingsactiviteit:

* 10 Miles van Malle
* Trappistenjogging
* Lollepotters triatlon
* Triatlon De Bres
* Cyclocross Oostmalle
* Salphen Classic

Naast deze 6 vaste clubactiviteiten organiseerden we in 2019 ook onze eerste editie van de Tipel van Malle, een Obstacle Run & Bike. In 2020 kon dit door corona niet doorgaan, maar vanaf 2021 zal deze fijne wedstrijd weer op het programma staan. Meer info over ons eigen evenement kan u hier vinden.

We proberen ons ook ieder jaar in te zetten voor het goede doel door een Swim for Life te organiseren tijdens één van onze zwemtrainingen. 

Tussendoor maken onze leden actief gebruik van een besloten Facebookgroep om sportieve plannen met elkaar te delen: vb. deelname aan toertochten, stratenlopen, triatlons, duatlons, obstacle runs, lange fietsritten,...

Foto: Lollepotters Triatlon 2019

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Oude Holstraat 9, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging