Voor onze leden staan er 6 vaste club-activiteiten op de agenda. Op deze activiteiten in de regio willen we als vereniging zeer zichtbaar aanwezig zijn om zo onze sponsors ook in de kijker te doen lopen. Onze leden kunnen daar - door in kledij van de club deel te nemen of te supporteren - punten verdienen waarmee jaarlijks alle sponsorgeld als korting op de kledij wordt toegekend. De 6 clubactiviteiten zijn steevast en mix van loopwedstrijden (vb. 10 miles van Malle, Trappistenjogging), recreatieve triathlons (vb. de Lollepotters, triathlon De Bres), een fietsactiviteit (vb. cyclocross Oostmalle) en andere ludieke combinaties zodat ieder wat wils heeft.

Naast de 6 sportieve activiteiten, organiseren we jaarlijks ook een groepsactiviteit waar de nadruk op ligt op het sociale (vb. dropping).

Tussendoor maken onze leden actief gebruik van een besloten Facebook groep om sportieve plannen met elkaar te delen: vb. bijna wekelijkse deelname aan toertochten, samen aan stratenlopen of duathlons deelnemen, obstacle runs samen plannen etc.

 

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Oude Holstraat 9, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201
 

Erkende sportvereniging