Dit jaar hebben we een uniek aanbod voor bedrijven! Wie op zoek is naar een fijne teambuildingsactiviteit is meer dan welkom op ons evenement. We organiseren dit jaar een speciale startwave voor bedrijven.

Wij zorgen vooraf voor een gezellig ontbijt (om 9u). Nadat het eten wat gezakt is kunnen jullie in duo's deelnemen aan onze bedrijvenwave (11u15). We voorzien hierbij een podium voor de eerste 3 teams en het bedrijf met het meeste aantal deelnemers. Daarna kunnen jullie de reserves weer aanvullen met een trappist, hamburger en soep. 

Heb je zin om met je bedrijf deel te nemen aan onze bedrijvencompetitie en hier een geweldige teambuilding van te maken? Neem dan zeker contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor meer info of om in te schrijven. 

Onverwachts moesten we op 1 maart afscheid nemen van Pieter, deel van onze stuurgroep en zeer graag gezien lid van de White Cliffs of Malle. Dit verlies liet ons achter met veel verdriet en zonder woorden. 

Op zaterdag 9 april reden we onze eerste lange rit van 2022 richting Scherpenheuvel. Dit was niet zomaar een lange rit, maar een ritje om Pieter te herdenken. Een grote groep fietsers vertrok om 8u30 in Malle en ook 1 dappere loper vond de weg naar Scherpenheuvel. We staken er, samen met zijn familie, een kaarsje aan in de basiliek. Daarna fietsten we weer naar Malle om daar samen een pistoletje te eten: gezellig samen blijven hangen, dat is wat Pieter ook gewild zou hebben.

Waar we in de toekomst ook zullen sporten met onze club, Pieter zal er altijd bij zijn. Samen uit, samen thuis ♥! We zullen nog veel aan hem denken, maar de eerste lange rit van het jaar, dat wordt er vanaf nu altijd eentje speciaal voor Pieter!

Heb je ons al een gespot op een sportevenement en wil je deel uitmaken van onze recreatieve triatlonclub? Dat kan! 

Inschrijven is mogelijk op 2 momenten:
- in het begin van het jaar: op deze moment kan er ook kledij worden besteld
- in augustus: op deze moment kan je ook inschrijven voor onze zwemtrainingen

Lidmaatschap van onze club kost voor nieuwe leden 40 euro. Hierbij krijg je dan gratis een WCoM loop T-shirt. Na 1 jaar lidmaatschap betaal je nog slechts 25 euro om je lidmaatschap telkens met 1 jaar te verlengen. 

 

 

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.