Onverwachts moesten we op 1 maart afscheid nemen van Pieter, deel van onze stuurgroep en zeer graag gezien lid van de White Cliffs of Malle. Dit verlies liet ons achter met veel verdriet en zonder woorden. 

Op zaterdag 9 april reden we onze eerste lange rit van 2022 richting Scherpenheuvel. Dit was niet zomaar een lange rit, maar een ritje om Pieter te herdenken. Een grote groep fietsers vertrok om 8u30 in Malle en ook 1 dappere loper vond de weg naar Scherpenheuvel. We staken er, samen met zijn familie, een kaarsje aan in de basiliek. Daarna fietsten we weer naar Malle om daar samen een pistoletje te eten: gezellig samen blijven hangen, dat is wat Pieter ook gewild zou hebben.

Waar we in de toekomst ook zullen sporten met onze club, Pieter zal er altijd bij zijn. Samen uit, samen thuis ♥! We zullen nog veel aan hem denken, maar de eerste lange rit van het jaar, dat wordt er vanaf nu altijd eentje speciaal voor Pieter!

Heb je ons al een gespot op een sportevenement en wil je deel uitmaken van onze recreatieve triatlonclub? Dat kan! 

Inschrijven is mogelijk op 2 momenten:
- in het begin van het jaar: op deze moment kan er ook kledij worden besteld
- in augustus: op deze moment kan je ook inschrijven voor onze zwemtrainingen

Lidmaatschap van onze club kost voor nieuwe leden 40 euro. Hierbij krijg je dan gratis een WCoM loop T-shirt. Na 1 jaar lidmaatschap betaal je nog slechts 25 euro om je lidmaatschap telkens met 1 jaar te verlengen. 

 

 

25 Cliffers stonden voorbije zaterdag klaar om te starten in de GP van Malle, onze 1ste clubactiviteit. Veel blauw in het peloton maar ook veel blauw langs de kant. Het weer was ons gunstig gezind en het parcours lag er goed bij. Ideale omstandigheden voor een fijne wedstrijd.

Na de traditionele snelle start werd er gevallen, gelachen, gevloekt en gepuft. Plezante wedstrijd voor de deelnemers maar ook voor de enthousiaste supporters.
 
Rob Krijnen werd knap 2de na de Belgisch kampioen cyclocross bij de masters.
Els Goris verlengde haar titel en werd als enige dame niet gedubbeld. Tine Mulder (2de) en Elke Bartholomeeussen (3de) mochten mee op het volledige blauwe damespodium.
 
In de tent waren de welverdiende flessen Trappist snel leeg. De avond werd afgesloten in café Xtra met het traditionele frietje. Het was lang geleden dat we nog samen konden sporten dus deed alles dubbel deugd!
 
Volgende afspraak aanstaande vrijdag (vanaf 20u) voor de pas- en drinkavond.
 
Onze 2de clubactiviteit is voorzien op zondag 15 mei op de 10 miles van Malle. Tot dan!
 

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met