First things first: heb je als fiere lid van de White Cliffs of Malle ondertussen je lidmaatschap nog niet verlengd of je kledij nog niet besteld? Log dan snel even in op onze website en klik in de titelbalk op 'LIDMAATSCHAP 2019': op maandag 3 december sluiten we de bestellingen af!
 
Verandering van spijs doet eten luidt het gezegde, en aan de opkomst te zien, zit daar zeker een grond van waarheid in: ruim 2/3e van de leden tekende present op onze 4e ledenavond die voor het eerst werd omgetoverd in een echt ledenfeest. De stuurgroep was uiteraard heel blij met de mooie opkomst: dit geeft tegelijk moed en appreciatie. Ook langs deze weg willen we dus graag onze fanatisch geëngageerde leden heel graag bedanken voor het vertrouwen in onze club! 
 
Vooraleer DJ Michelleke het feest op gang trapte, werd er nog kort tijd gemaakt voor onze algemene vergadering, het verslag vind je hier terug net als enkele kiekjes die Debby op de gevoelige plaats vastlegde toen de toestand zich er nog toe leende. 
 
Last but not least: ook onze sponsors werden nog eens in de bloemetjes gezet - in de vorm van een echte White Cliffs of Malle bol trappistenkaas - als dank voor hun trouwe steun aan onze vereniging.
 
 
 
 
 

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.