De laatsten zullen de eersten zijn... Dat belooft voor volgend jaar! Onder een heerlijke - af en toe schroeiende - zomerzon sloten onze White Cliffs het terras als allerlaatsten en waren ook onze fietsen in de fietsenstalling de laatste getuigen van een bloedhete editie van de triathlon. Overvloedig gerehydrateerd werd dan maar koers gezet naar Oostmalle kermis...

Uiteraard was inspanning de ontspanning voorafgegaan: de prijs van grootste groep was weer overduidelijk voor de White Cliffs of Malle: ons mooie blauw kleurde de straten van Sint-Jozef en ook op het parcours kwam er geen groep voorbij zonder de aanwezigheid van iemand van onze armada. Geen podiumplaatsen ditmaal, maar desondanks weer een resem persoonlijke topprestaties ondanks de winderige en warme omstandigheden. Knap van de deelnemers die zich weer gesterkt wisten door de vele aanmoedigingen van onze supporters!

 

Sfeerbeelden van de topactiviteit vind je in de fotogallerij (met dank aan Eric voor de beelden). De uitslagen van het individuele klassement en de trio's kan je online terugvinden, evenals de punten voor onze supporters en deelnemers. 

 

 


Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.