Zondag 19 september 2021: prachtig weer en het beloofde een mooie dag te worden!
Meetria organiseerde de laatste triatlon van het seizoen, in en rond De Mosten te Meer.
 
En een mooie dag werd het! Van onze WCoM stonden er 4 solodeelnemers (Geert, Koen, Kris en Reinout) en 1 trio (JanH-Evi-Elke) aan de start van de 1/8 triatlon. Op de 1/4de afstand waren er 4 solodeelnemers (Sam, Debby, Ellen, Els) en maar liefst 3 trio's (Sven-JanVDP-JanW / Saskia-Wim-Jonas / Erik-Lieven-TomC). 
 
Er werd hard gesport en vooral ook hard geroepen want de supporters waren op post!
 
De WCoM dames blonken opnieuw uit. Els Goris gaf les in het tijdrijden en stoomde van de 7de naar de 2de plaats in het fietsen. Goed voor de beste fietstijd. Deze 2de plaats kon ze behouden tijdens het lopen, wat zorgde voor een mooie podiumplaats. Debby Gabriels zette de beste looptijd neer. Is er hier een WCoM supertrio in de maak voor 2022?
 
Het was een mooie wedstrijd en een top clubactiviteit!
Dank aan alle deelnemers en supporters!
 
We zien elkaar op zondag 3 oktober 2021 voor de Trappistenjogging.

Gelukkig was het voor onze supporters en sporters direct duidelijk dat het over de Lollepotters triathlon van 2019 ging: onder een loden zon namen 51 van onze leden deel aan de mooiste triathlon van Malle (en omstreken). Gepuf, gezweet, gevloek, maar niets stond hen in de weg om de finish moe maar voldaan te bereiken, onderweg onverdroten aangemoedigd door een ruime schare felblauwe supporters. Een betere organisatie in de wisselzones en een aangepast parcours brachten ons evenmin van de wijs: vooral vele persoonlijke besttijden/overwinningen maar ook snelste Mallenaren Griet en Glenn, en als kers op de taart zowel de grootste groep als de snelste groep. De Lollepot trofee verhuist weer een gans jaar lang naar onze prijzenkast! En toen moest het beste van de avond nog beginnen...

Uitslagen kan je hier vinden, en de foto's staan (onder andere dankzij Stanny Correwyn) ook online!

 

De laatsten zullen de eersten zijn... Dat belooft voor volgend jaar! Onder een heerlijke - af en toe schroeiende - zomerzon sloten onze White Cliffs het terras als allerlaatsten en waren ook onze fietsen in de fietsenstalling de laatste getuigen van een bloedhete editie van de triathlon. Overvloedig gerehydrateerd werd dan maar koers gezet naar Oostmalle kermis...

Uiteraard was inspanning de ontspanning voorafgegaan: de prijs van grootste groep was weer overduidelijk voor de White Cliffs of Malle: ons mooie blauw kleurde de straten van Sint-Jozef en ook op het parcours kwam er geen groep voorbij zonder de aanwezigheid van iemand van onze armada. Geen podiumplaatsen ditmaal, maar desondanks weer een resem persoonlijke topprestaties ondanks de winderige en warme omstandigheden. Knap van de deelnemers die zich weer gesterkt wisten door de vele aanmoedigingen van onze supporters!

 

Sfeerbeelden van de topactiviteit vind je in de fotogallerij (met dank aan Eric voor de beelden). De uitslagen van het individuele klassement en de trio's kan je online terugvinden, evenals de punten voor onze supporters en deelnemers. 

 

 

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging