Omwille van corona zijn er het afgelopen jaar niet veel sportieve evenementen kunnen doorgaan. Ook de vaste clubactiviteiten die we normaal meededen vielen telkens weg. Toch kregen de mannen van Play & Sport, in samenwerking met gemeente Malle, het geregeld om in deze tijden de trappistenrun te organiseren. Goed nieuws, want de vorige jaren waren we hier steeds vaste klant. We konden niet anders dan hier direct op inpikken, dit was iets om met zijn allen naar uit te kijken.

Het enthousiasme bij onze leden kwam al snel naar boven en snel inschrijven was de boodschap. Dankzij de erkenbaarheid van onze club en de goede samenwerking met Play & Sport, kregen we het alsnog geregeld om iedereen ingeschreven te krijgen in de speciale bedrijvenwave. Dit gaf ons de mogelijkheid om ons mooi blauw toch wat te groeperen tijdens het lopen. 

Iedereen koos zijn eigen loopmaatje en kon in deze mooie omgeving zijn loopje afwerken naar eigen believen, een mooie insteek en volledig coronaproof. Jammer dat we niet konden blijven hangen met ne goeien trappist om wat na de kaarten, maar zo kwam het sportieve des te meer naar boven. Het was fijn elkaar nog eens terug te zien. Zo zijn we dan ook weer heel trots met een mooie opkomst van 45 Cliffers.

Tot binnenkort! 


Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.