Zondag 19 mei was het weer tijd voor één van onze vaste clubactiviteiten: de 10 Miles van Malle. De weersvoorspellingen waren niet veelbelovend. Maar de regen liet graag op zich wachten tot na het evenement. Het was zelfs behoorlijk warm...
 
We mochten ook voor het eerst pronken met onze gloednieuwe White Cliffs-tent. Onze collega's van atletiekclub DAL hebben weer gezorgd voor een toporganisatie, een prachtig parcours en lekkere prijzen. Het groene bos kleurde opnieuw blauw. Met 55 White Cliffers liepen en supporterden we ons opnieuw naar de grootste deelnemende groep. Maar ook op de podia zagen we enkele Cliffers passeren. Bij de jeugd won Lies Hendrickx op de 500m, Gijs van de Heyning op de 150m en werd Louis Hens derde op de 150m. Opvolging verzekerd!
 
Maar ook bij de volwassenen was het prijs: op de 10 mijl was er zelfs ruimte voor 2 dames op het podium! Nicky Van de Sande behaalde een 5de plaats, Debby Gabriels ging met de hoofdprijs aan de haal. Zoals steeds werden de prestaties uitvoerig op tafel gelegd bij een Trappistje of twee en konden we tevreden onze zondag afsluiten.
 
Bedankt voor jullie massale aanwezigheid & hopelijk met nog meer op de Lollepotters!
 

 


Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.