De trappistenjogging zorgde weer voor een talrijke opkomst op één van onze jaarlijkse clubactiviteiten. Ondanks de voorspellingen voor regenweer waren we toch met meer dan 30 leden aan de gezamenlijke start om 10u. Na 4 km kregen we al een opwarmertje aan de bevoorrading bij de Trappisten waarna we splitsten in 7, 14 of 20 km. We sloten deze gezellige sportvoormiddag af met een trappist! De foto's staan zoals gewoonlijk weer online...

 

 

Zondag 19 mei was het weer tijd voor één van onze vaste clubactiviteiten: de 10 Miles van Malle. De weersvoorspellingen waren niet veelbelovend. Maar de regen liet graag op zich wachten tot na het evenement. Het was zelfs behoorlijk warm...
 
We mochten ook voor het eerst pronken met onze gloednieuwe White Cliffs-tent. Onze collega's van atletiekclub DAL hebben weer gezorgd voor een toporganisatie, een prachtig parcours en lekkere prijzen. Het groene bos kleurde opnieuw blauw. Met 55 White Cliffers liepen en supporterden we ons opnieuw naar de grootste deelnemende groep. Maar ook op de podia zagen we enkele Cliffers passeren. Bij de jeugd won Lies Hendrickx op de 500m, Gijs van de Heyning op de 150m en werd Louis Hens derde op de 150m. Opvolging verzekerd!
 
Maar ook bij de volwassenen was het prijs: op de 10 mijl was er zelfs ruimte voor 2 dames op het podium! Nicky Van de Sande behaalde een 5de plaats, Debby Gabriels ging met de hoofdprijs aan de haal. Zoals steeds werden de prestaties uitvoerig op tafel gelegd bij een Trappistje of twee en konden we tevreden onze zondag afsluiten.
 
Bedankt voor jullie massale aanwezigheid & hopelijk met nog meer op de Lollepotters!
 

 

Op een mini-bui op het einde van de avond na, was het weer een zonovergoten dag in het park van Malle. Het moet gezegd: samen trainen had duidelijk vruchten afgeworpen met podiumplaatsen voor Debby (3e op 10 Miles bij de vrouwen) en Jeff (1e  op 5km). Ook alle andere atleten hebben sterk gepresteerd. Bedankt trainers!

Als kers op de taart was de beker voor grootste groep voor het 3e jaar op rij voor de White Cliffs of Malle. 

 

Met 14 kinderen, 7 supporters en 33 lopers waren we dan ook weer uitstekend vertegenwoordigd. De uitslagen kan je hieronder vinden en ook de foto's kunnen jullie hier bekijken. Heb je zelf nog foto's van de 10 Miles van Malle? Stuur ze zeker door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! En voor de aanwezige leden: jullie welverdiende punten staan binnenkort ook online. 

Uitslagen:

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging