Het was prachtig weer, eigenlijk veel te warm om te lopen, maar toch stonden er meer dan 40 Cliffers aan de start van de 10 miles van Malle, onze 2de clubactiviteit. Het nieuwe parcours liep vlot maar door de warmte was het voor vele lopers puffen en afzien. Gelukkig waren de supporters talrijk en enthousiast aanwezig.

Eerst kwamen de toekomstige toppers aan de start tijdens de kinderlopen. Opvolging verzekerd! 

Daarna was het de beurt aan de lopers van de 5km. Met Rob en Nesse stonden er 2 Cliffers in de top 10! Saskia en Katleen deden hetzelfde bij de dames. Een beetje later was het aan de 10km. Nog een beetje warmer, nog een beetje meer gepuf. Ook hier mooie prestaties met zowel Jef als Evi op plaats 11! Tot slotte was er nog de 10 mijl. Er werd goed gelopen door iedereen, maar de sterkste prestatie kwam van Els. Zij was de snelste bij de dames en mocht dus op het podium. Ook Leen stond nog in de top 10. Bij de mannen was Julian in een sterk bezette wedstrijd nog goed voor de top 20. 

Als ploeg kwamen we weer sterk naar voor! Net zoals vorig jaar kregen we opnieuw de prijs voor grootste team van Malle. We kregen hiervoor van AC DAL een mooi feestpakketje met drank en eten! Bedankt voor de mooie organisatie! 

Aangename wedstrijd, in een mooie setting, blij dat deze opnieuw op onze kalender stond.
Proficiat aan alle deelnemers!

 

De trappistenjogging zorgde weer voor een talrijke opkomst op één van onze jaarlijkse clubactiviteiten. Ondanks de voorspellingen voor regenweer waren we toch met meer dan 30 leden aan de gezamenlijke start om 10u. Na 4 km kregen we al een opwarmertje aan de bevoorrading bij de Trappisten waarna we splitsten in 7, 14 of 20 km. We sloten deze gezellige sportvoormiddag af met een trappist! De foto's staan zoals gewoonlijk weer online...

 

 

Zondag 19 mei was het weer tijd voor één van onze vaste clubactiviteiten: de 10 Miles van Malle. De weersvoorspellingen waren niet veelbelovend. Maar de regen liet graag op zich wachten tot na het evenement. Het was zelfs behoorlijk warm...
 
We mochten ook voor het eerst pronken met onze gloednieuwe White Cliffs-tent. Onze collega's van atletiekclub DAL hebben weer gezorgd voor een toporganisatie, een prachtig parcours en lekkere prijzen. Het groene bos kleurde opnieuw blauw. Met 55 White Cliffers liepen en supporterden we ons opnieuw naar de grootste deelnemende groep. Maar ook op de podia zagen we enkele Cliffers passeren. Bij de jeugd won Lies Hendrickx op de 500m, Gijs van de Heyning op de 150m en werd Louis Hens derde op de 150m. Opvolging verzekerd!
 
Maar ook bij de volwassenen was het prijs: op de 10 mijl was er zelfs ruimte voor 2 dames op het podium! Nicky Van de Sande behaalde een 5de plaats, Debby Gabriels ging met de hoofdprijs aan de haal. Zoals steeds werden de prestaties uitvoerig op tafel gelegd bij een Trappistje of twee en konden we tevreden onze zondag afsluiten.
 
Bedankt voor jullie massale aanwezigheid & hopelijk met nog meer op de Lollepotters!
 

 

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.