Zaterdag een dagje voor de profs mogen wij traditioneel ons gang gaan op de omloop van de sluitingsprijs. In de aanloop waren toch al wat zenuwen merkbaar. Zo werd de dagen voor zaterdag werd er al menig blauw op het parcours gespot. En ook bandendruk en bandenkeuze bleken ineens een veel besproken onderwerp tijdens de week.
In tegenstelling tot zondag was het zaterdag voor ons wel een prima fietsweertje. Door het groot aantal deelnemers in de eerste reeks waren er geen speldjes meer. Het was dus een uitdaging om al de nummers opgespeld te krijgen. Spontaan werden alle speldjes onderling verdeeld en uiteindelijk kon iedereen zich klaarzetten voor de start.


Dan gaat de hartslag wat omhoog, je zet je klaar en ineens gaat alles in een sneltempo naar het einde van de startbaan. Voor zover ik kon zien was iedereen goed weg zonder valpartijen. Vandaar is’ t afzien maar vooral leuk om overal wel ergens wel een andere Cliffer te zien rondrijden. En wat daarnaast geweldig is zijn de aanmoedigingen die je overal hoort. Éen keertje heb ik even in een zandstrook opzij gekeken maar belande op een haar na in de hekken dus heb ik maar veilig naar voren gekeken. Dus vraag me niet wie er allemaal was maar de supporters waren met velen. En eigenlijk pas na de finish had ik pas door met hoeveel Cliffers we echt waren.

Dan de volgt de ontlading, verbroedering, iedereen heeft haar of zijn verhaal. Als afsluiter een frietje in den Extra was het wederom een top dagje. Cliffers jullie waren geweldig!

 

(met dank aan Stanny Correwyn voor de foto)

Onder een koude maar staalblauwe hemel deden onze White Cliffs of Malle de clubkleuren weer alle eer aan! Met 27 leden aan de start van het kampioenschap van Malle en nog eens evenveel trouwe supporters groot en klein rond het parcours was deze cyclocross wedstrijd al van bij de start een schot in de roos en voelde het ook echt als een thuiswedstijd aan. Op het technische parcours werden weer schitterende prestaties neergezet: bij de mannen was Rob goed voor het zilver, en het podium bij de vrouwen werd volledig ingenomen door 3 White Chicks: Ingrid voor goud, Tine voor zilver en Katleen voor brons. Ook aan de toog was op het einde van de avond van de concurrentie niemand meer te bekennen: in lijn met de traditie sloten de White Cliffs de tent. Op naar een volgend hoogtepunt... 

De punten voor onze supporters en deelnemers staan reeds online (net als die van de Salphen Classic), en ook beelden van dit sportieve hoogtepunt vind je hier.

 

Onder een heerlijke lentezonnetje werd de Sluitingsprijs Oostmalle weer even White Cliffs of Malle terrein. De vocale steun van onze fantastische supporters jong en oud had daar een groot aandeel in: dankzij hen konden onze atleten genieten van het technische parcours en zichzelf weer uitleven op dit sportieve hoogtepunt. Rob Krijnen haalde het podium, maar ook daarachter werden stuk voor stuk knappe persoonlijke prestaties neergezet. Na de cross werd ons overwicht in het veld ook omgezet in een overduidelijk overwicht in de feesttent... Zo werd het 4de logo van onze kledij weer alle eer aangedaan en deden de Cliffers de tent dicht met Westmalle in de hand!

Jullie welverdiende punten staan al online. De uitslag heb je nog tegoed van ons van zodra die beschikbaar is. Ondertussen kan je alvast nagenieten van de foto's. Heb je zelf nog foto's? Stuur ze gerust door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Oude Holstraat 9, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201
 

Erkende sportvereniging