Wat een prachtige tweede editie van onze Tripel van Malle hebben we gisteren gehad! Na een weekje zonder al te best weer en een parcoursopbouw in de gietende regen, waren de weergoden ons maandag goed gezind! Het zonnetje deed haar uiterste best, net zoals onze deelnemende duo’s!

Om 10u stipt weerklonk het startschot van de eerste wave (de 18km), een uurtje later was het de beurt aan de tweede wave (6km + 12km). De deelnemers kropen 1 voor 1 uit onze – intussen gekende – startcontainers. Bij de ene ging het al wat vlotter als bij de andere, maar iedereen geraakte er op eigen kracht uit! Snel partner zoeken en vertrekken maar!  De eerste obstakels werden elegant en gezwind genomen, al was er aan het einde van de eerste pisteronde al wel wat gepuf te horen. Terwijl sommige duo’s wat op hun adem getrapt hadden, werd er bij andere duo’s een tandje bijgestoken in het veld. Wie dacht dat er op de fiets kon worden uitgerust had het mis: sommige stroken lagen er zo zwaar bij dat de fietsers serieus hun best moesten doen om hun lopen bij te houden. Op het einde van het parcours kwam onze carrousel er dan nog aan. Voor de duo’s van de 6km was dit het signaal om het laatste beetje energie er uit te persen. Deze lag immers vlakbij de aankomst, en was dus één lange sprint. De deelnemers aan de 12 en 18km mochten nogmaals naar de piste-hindernissen, waar bepaalde obstakels door vermoeidheid al wat minder elegant en gezwind genomen werden. Iedereen ging dapper door en na 1u52 had ook het laatste duo de eindmeet bereikt!

De eerste duo’s vlogen werkelijk over het parcours. Bij de 18km liepen Andy en Lennard De Rooy van start tot finish op de eerste plaats. Steven Bogaerts kaapte samen met zijn zoon Robbe Bogaerts de eerste plaats weg op de 12km. Op onze kortste afstand waren het Preben en Stig Fleerackers die op het hoogste schavotje mochten gaan staan. Proficiat!

Alle uitslagen per reeks en per categorie kunnen jullie hier terugvinden, op onze Tripel-pagina. Ook onze foto’s komen hier binnenkort online, maar daarop is het nog even wachten.

We bedanken al onze deelnemers, jullie waren geweldig! We hopen dat jullie er volgend jaar opnieuw willen bij zijn. Noteer alvast 1 november 2022 in jullie agenda 😉. We bedanken ook al onze sponsors, zonder jullie geen Tripel van Malle! Als laatste bedanken we ook al onze helpers, we hebben nogmaals bewezen wat voor topteam de White Cliffs of Malle is!

Tot volgende jaar!

Met onze 5e Salphen Classic is het nieuwe jaar weer ingezet en met succes! Met bijna 50 deelnemers was iedereen vroeg op post in de afgesproken kleuren van de ploeg. Alle opdrachten werden door iedereen vol enthousiasme uitgevoerd, de ene deelnemer al wat eerlijker dan de andere, maar zo kennen we de White Cliffs: luchtig en plezant. Met een voldaan gevoel arriveerde uiteindelijk iedereen in de tent om zich op te warmen met een heerlijk soepje. Zoals gewoonlijk verdiende de winnende ploeg een adje voor de sfeer met de traditionele trappist. De namiddag werd dan gezellig samen verder gezet met een lachje, een zwanske, een trappistje en veel afspraakjes onderling voor
de volgende uitdagingen.


Een sportief 2020 werd hierbij ingezet!

Op vrijdag 1 november 2019 had in de Mintjens Arena de eerste editie van onze Obstacle Run & Bike plaats, genaamd 'den Tripel van Malle'. Wij blikken alvast terug op een geslaagde eerste editie en willen graag alle deelnemers, supporters, medewerkers, sponsors en logistieke ondersteuners bedanken voor hun bijdrage aan dit evenement. We kijken er naar uit om van jullie te horen via onze Facebook pagina!

De uitslagen en foto's worden stelselmatig aangevuld op onze site.  

Nogmaals bedankt en tot op een volgende sportieve activiteit!

 

Meer samen sporten, zet aan tot samen meer sporten…

Subcategorieën

Login

Onthoud mij
White Cliffs of Malle vzw
Zetel: Hoogstraatsebaan 95, 2390 Malle
Ondernemingsnummer: 0685.489.201

Erkende sportvereniging

In samenwerking met

 
JFBConnect not found. Please reinstall.